Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


©Sten Wiking


PRESSETISKT

Journalistisk spekulation
är ord
utan substans,
där enda sanningen är en
nyskjuten anka,

för gör man en höna
af en fjäder,
kacklar den nog falskt.

Så vad kung eller träl
än sade,
bestod de bara af ord,
utan substans.

*




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 267 gånger
Publicerad 2018-06-14 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP