Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur vet man om man ska lämna någon man älskar även om man blir sårad kors å tvärs


Otron

Kanske var hon smalare än mig
Med större bröst
Kanske var du ensam just då
Utan min tröst
Kanske var den sexuella lusten för stor
Hon kanske rev dig med sina klor
Du kanske inte vill vara med mig
Är det mig det är fel på eller dig
Var det kanske min kropp
Eller något som skulle vara sexigt som jag gjorde fel
Älskar inte du mig
Har jag gjort något eller är (nästan) alla män bara svin?




Fri vers av pathetic duck
Läst 263 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 00:32



Bookmark and Share


  Annika Persson
En tröst är att veta hur någon skulle kunna tänka.
2018-06-21

  Stay Golden
At that age, boys are more animal than angel, live and learn girly, live and learn ^^
2018-06-15

  Öknens Ros VIP
Otro är det största sveket, det kan aldrig ursäktas eller bortförklaras.
2018-06-15

    ej medlem längre
Otro gör ont. Dock verkar det vara något generellt mänskligt. Praktiskt taget alla kvinnor jag har varit med har varit otrogna grisar, antingen mot mig eller med mig.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

pathetic duck
pathetic duck