Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reste mig upp

Jag såg det jag såg
Men kanske inte så mycket
Det var tillräckligt då i alla fall
För vad jag inte kunde se, såg jag inte
Så klart

Kroppen krum i bugning och bockning
Självföraktet inlindad i tystnads sigill
Fängelse för någon
Vardag för en annan
För mig en krypta där döden redan hastat förbi

Jag orkade inte mer
Var tvungen att räta mig upp och min kropp
Helt och hållet
Denna gång
Och fullständigt

Och det jag skådade
Var allt
Det jag inte kunnat se

Fullständigt allt

Då jag reste mig upp




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 155 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-15 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP