Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar

sommar

ingen är den andra lik 

mormor du är inte med oss denna

sommar

gräset svajar så mjukt drar jag mina fingrar på vår åker

vi land och rike över fjäll och strand  fiskar

vi efter fångst rider över slätter skålar sjunger

sommar

i ditt hjärta så många hem turer med båt

Paris och Sienne kusten smultron björnbärs taggar

sommar

som känns i själen komponerar i melodi med vår hemma gjord is

sommar

glass i mängder av vårs smultron fläder och bär

sommar

våra fötter i ljummen kvällssol under filt till gudadryck

genom fågelsång oc barnaskratt, vänner och dans

Sommar 

fyller vallmo en hallon mun av kärlek

tider vi går runt lyckan förändrade turneer

publikens tryck applåder efter bugas i tystnad 

sommar

saknar jag er var stund vi åtskiljs i lycka

lever vi fria barn bad hårvind

 

 

 

allt med början av Den blomstertid nu kommer.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 460 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-18 03:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP