Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsperspektiv

Tidsperspektivet varierar

Tre år för mig är en bråkdel

För andra är det hela livet

Tunga andetag hos den

Som om bara minuter

Ska dra sin sista suck i livet

Vi lever alla i samma tid

Omedvetna om varandra

Sammanlänkade i ett universum

Där tiden tycks gå snabbare

För varje andetag

Vår sargade natur tar

Tidsperspektiv utan början

Andetag som upphör utan slut




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 07:36



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Filosofiskt tänkvärt..
2018-06-18

  Lars Hedlin
Väldigt bra och insiktsfullt!
2018-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om tiden i våra liv!
2018-06-15

    ej medlem längre
Tidens gång är gåtfull och obeveklig. Din text fångar vår förundran bra.
2018-06-15

  Viksten
En fin eftertänksam dikt
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP