Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fuktighetssensorer



mina fingrar
på din sköra hud
blir punkter
som blir till fläckar
blemmor
blåsor
som spricker
rinner
när du vrider dig
under mig
ovanpå mig
mera fingrar !
viskar du




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-15 07:43



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Ja. Blåsor.
2018-06-15

    ej medlem längre
Aj
Blåsor !!
2018-06-15

  Mayssa
Den texten är en av de finaste som du har skrivit.
Gillar starkt!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP