Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Repetativ Upprepning



Stammar du från starka rötter?
Trots att du stammar när vinden blåser.

Och blir så trötter när du samlar dina
Nötter. Att du aldrig kan bli Advokat
Läkare Mäklare Politiker Trots att du

Kan vara bland de kunnigaste och ärligaste
I hela det Konunga rike som söker sin like.

För vem vill ha att göra med en stammande
Fåntratt som blir förpassad till de nedre
sociala regionerna!

Bara för att du rep.p.p.p et. . erar dina ord
Och ständigt förlöj.j.jigar dig själv
Som andra måste se och tvingas lyssna på!

För ska man bli trodd skall man ju ljuga
Rakt på! Som den enklaste sak i världen

Endast under trädens susande skugga kan du känna
trygghetens samhörighet! Och slipper bli besviken

För det som stammar från träd
ljuger inte. ..helar luften med
livgivande syre från sina löv

Och talar endast med sitt inre
susande väsen!




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-15 08:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sanningsord Sefarge! Tack!
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP