Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Andra singeln från mitt kommande album "Hierarkin!" är ute nu!


När vargtimmen kommer

NY SINGEL - "NÄR VARGTIMMEN KOMMER"
Lyssna här: https://soundcloud.com/robin-velander/vargtimmen

Jag kan vara ditt norrsken
Som skiftar i färg över allting som är vårt
Låt oss inte hålla oss på varsin kant
Ingen källkritik behövs – allt jag känner är sant
Jag ska samla alla
hjärtslag som slagits för dig
I en liten ask som du ska få
när livet känns så svårt.

Du som tänder eldar i mig
Från drömmar som dött
Du är den som väcker mig
Då livet känns nött.
När vargtimmen kommer
När vargtimmen kommer
Då glömmer vi mörkret för en stund

Jag har inga fyndiga formuleringar kvar
Det är dags för klarspråk nu
Du tar ner mig på marken när jag svävar för fritt
Och jag bär dig när du inte orkar mer
Bry dig inte om de andra
De går runt och hittar på det värsta
Så om mitt liv vore en bok
Skulle kapitlet om dig vara det bästa

Du som tänder eldar i mig
Från drömmar som dött
Du är den som väcker mig
Då livet känns nött.
När vargtimmen kommer
När vargtimmen kommer
Då glömmer vi mörkret för en stund

Det kanske är fånigt och arrogant
Men det är det inte för mig
Hur mörk världen än blir
Så blir den alltid lite ljusare med dig

Du som tänder eldar i mig
Från drömmar som dött
Du är den som väcker mig
Då livet känns nött.
När vargtimmen kommer
När vargtimmen kommer
Då glömmer vi mörkret för en stund




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Robin V
Läst 361 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-06-15 08:24



Bookmark and Share


  AKT VIP
Jag gillar texten, men jag tror att du hade tjänat på att göra en lite mer markerade tonartshöjningar i musiken.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Robin V
Robin V