Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN ÄR KOSTNADSFRI

KÄRLEKEN ÄR KOSTNADSFRI

Lite av varje är väl bra för en omväxlings skull
Några borde tvätta tungan med en riktig stålull
Det fodras lite takt och ton att gå vidare genom livet
För en del tror faktiskt att allt är riktigt självskrivet

Både ris och ros borde nog människor få lite till mans
För visst råder det ett slags vapenskrammel och krigsdans
Vi borde kanske stå upp mer för kärleken och hoppet
I dag är det att räkna ut hur mycket är basbeloppet

Jag är helt medveten om att lite och varje är riktigt bra
Man kanske till och med trivs både med Moskva och USA
Inget är så dåligt att det inte går att rätta till någon gång
Men visst vore det roligt att höra Obama sjunga en kosack sång

Så krydda livet med olika kryddor då finner man harmoni
För kärleken och vänligheten är faktiskt kostnadsfri
Nästa gång någon säger hur mår du, kanske du kan ta till
Jag mår lite av varje, kärleken blommar, men jag gillar
inte kamomill

Bo GRapenskog




Fri vers av Knoparemoj
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-15 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knoparemoj
Knoparemoj