Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordgubbar med vin

Jordgubbar med vin
Men det måste ha bubblor
Då kan jag må bra




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt livsbejakande text
2018-06-15

  AKT VIP
Jordgubbar är sommarens krydda.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream