Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tjänster och gentjänster

Tänk om världen var så vist anordnad,

att vi människor istället för att tjäna på varandra,

vore mer villiga att tjäna varandra




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-15 10:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Medtjänster och icke mottjänster?
En del vill inget ge men bara ha
Och andra tvärt om
Den gyllene medelvägen här i
Världen som du funnit på?
Att tjäna varandra!
;}




2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP