Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fötter

Om inte våra fötter är friska

och kan bära upp och fram oss

så bidrar de inte heller till

att bära upp vår hälsa




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-15 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP