Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Receptionisten

Du ler så inbjudande mot mig

och dina vackra ögon glittrar

liksom ditt ansiktes lena hud

Du gör mig så receptiv gentemot dig

Jag skulle kunna göra vad som helst

mot att få vistas i din närhet

Dina ögons glöd

gör att jag smälter bort

i ett lycksaligt rus




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-15 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP