Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Passiv är alltid en flykting

 

För drygt tjugo år
Hamnade jag på en flyktingläge på Carleslund 1997
I Upplands Väsby i Stockholms län

De ARABISK talande som besökte sina anhöriga
Upplyste och sade på arabiska språket och klart gjort
LÄGG de ord som en RING i ERA öron för evig!

LÄR sig aldrig svenska!
Om ni gör det!
Ni kommer att tvingas söka jobb!

Om ni erbjuds ett JOBB!
Säg att jag EJ orkar och kan, sjuk.. etc!
Reagera PASSIV

I förhand skriftliga påhitta förföljelser sagor ( ärande)
I förhand betalar de anhöriga som bor i Sverige sina smugglade släkt
I förhand planerat en flyktings historia

Alla flyktingar oavsett varifrån kommer de
Har av sina anhöriga fått de påhittade förföljes sagorna  
Har lärt sig ljuga som stort som man kan om tortyr

De nuvarande icke flyktingarna
De nuvarande påhittade flyktingarna
De aktuella ekonomiska flyktingarna

Är helt medvetna om vad för bidrag kommer de att få
Om hur man kan utnyttja den svenska systemet på bidrag
Och om hur evig at leva på BIDRAG

Så fort en flykting får uppehållstillstånd
Reser han tillbaka till sitt gamla hemland
( de påstår att de är hotat till livet) i sina hemländer

Svenskarna investerar på flyktingarna
Flyktingarna investerar allt som får i sina gamla hemländer
Sällan en invandrade/ flykting INTE gör det

Tillgångar har de i sina hemländer
De lever på dina massa GRATIS bidrag
Inga krav på att stå för sig själv

NI svenskar HAR evig FEL om flyktingarna , LURAT

En flykting är en djävul i sitt agerande och för evig BIDRAG 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-06-15 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP