Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naji

 

 

Är det du skriver sant, är hela svenska folket lurat. Då lurar oss tiggarna också. Det är ju organiserat, inte går de till sina platser där de tigger. De åker ju bil. Hur sanna är deras historier? 




Övriga genrer av Öknens Ros VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-15 11:50



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Man kan inte ställa klockan tillbaka, men man kan ställa om den och låta förnuftet, inte känslorna styra.
2018-06-15

  AKT VIP
Har ett bra tag undrat vart vårt samhälle är på väg, men man kan ju inte ställa tillbaka klockan...
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP