Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Singelsläpp igen

nu har jag släppt den fjärde singeln
med det material som ska bli min andra skiva

låten kommer att vara uppe på Spotify och övriga strömningstjänster
när som helst nu

det känns fint att nånting händer igen –
det höll faktiskt på och tog kål på mig när ingenting gick framåt...

som tur är har jag mitt skrivande nu
när min andra skiva har kört fast så fruktansvärt




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-15 12:34



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Grattis!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP