Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva i nuet

Allt väsentligt i livet händer i nuet

Kärlek, framgång eller motgångar i yrkeslivet

Allt som händer sätter sin prägel

på det fortsatta livet

Man får fortsätta leva med det förgångna,

vare sig det var bra eller inte

Och det går inta att bläddra tillbaka

i Livets Bok och retuschera

Har nyss läst om Tommy Berggren, 80 år,

där jag erfar att han längtar tillbaka 

till sin första kärlek Ulla

Hon bor nu i Sydney och har tre barn

och en ny gubbe, säger han

Men han slutar aldrig hoppas

att de kan återförenas en dag

Ingen kärlek är som den första!

Den står på första plats i ens hjärta !




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-15 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP