Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blåmärken - en distraktion



hårda slag knockar Min saknad
en stund, håller den nere med sin kroppstyngd

trycker undan Min saknad
med stöt
efter stöt
efter stöt

ljuvliga blåmärken ockuperar kroppen min
och Min saknad måste retirera en stund
ett slag

och ett slag till
ett slag till
en ljuvlig distraktion


feeling blue / feeling blue




Fri vers (Fri form) av petrowskij
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-15 12:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

petrowskij
petrowskij