Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mortal kombat

Alla dessa hejdå
kom igen
Släpp min hand
börja gå

Sluta var fin,
sluta le
Du kommer aldrig
få mig att be

Behöver du en liten knuff
jag har tränat, blivit tuff

Samlat ammunition,
redo att begrava denna fusion

Kommer ge dig av mitt svarta
ord som tystnar,
blickar som dröjer
Min ensamhet jag nöjt förtöjer












Fri vers av Linadrake
Läst 162 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-15 13:08



Bookmark and Share


  Stay Golden
Damn guuurl! U rockin' it!
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Linadrake
Linadrake