Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
©Sten Wiking/licentia design


EVIGHETSPARET

Det händer kanske bara en gång
i livet,
att två atomer råkar kollidera
med varandra,
vars personkemier är i balans
och jämvikt.

Det tar en livstid lära känna,
varandra,
men som aldrig hinner bli klara,
utan lär fortsätta i nästa liv,
och nästa och.....

Det är atomernas evighetsdans
med varandra,
där de förstår att deras rymdäventyr
i universum,
är mycket större än de någonsin
kunnat ana.

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2018-06-15 13:30



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
I övervägande ordalag vars underliggande inbördes betydelse utgör underlag tillräckligt för att uppnå specifik balans.
2018-06-15

  Scarlett Miryam VIP
Det förstår ni väl att stenbumling + oxe översätts med BALANS
2018-06-15

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Hur blir det med jämvikten då ?
2018-06-15

  Scarlett Miryam VIP
Stjälp ner en stor oxe i den ena vågskålen, och en stenbumling i den andra...
2018-06-15

  AKT VIP
Det är det som är tjusningen med mötet.
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP