Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mungiporna fastnar

Vad är det ni har tappat på vägen
jag har ju verkligen försökt att förstå
inte är det pengar eller brist på materiella ting
och inte heller kan det bero på ensamhet
ni står ju i gathörnen och språkar med än den ena
än den andra
och i kassakön berättar ni vitt och brett
om den fantastiska resan och nyinköpta bilen
och i matkassen ligger hummer och oxfile
så jag förstår faktiskt inte
vad är det ni har tappat på vägen
när mungiporna ändå hänger nedåt
i en både sur och bister uppsyn
inget verkar kunna tillfredställa
och det är ju egentligen ganska så tragiskt
när mungiporna bara pekar nedåt
som om de har fastnat för alltid.




Fri vers av HenrysDotter
Läst 200 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-15 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

HenrysDotter
HenrysDotter