Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Googlat på humanism?

Nu har Europa länder myckt svårt 

att komma till en samförståndslösning

angående flyktingvågen över Medelhavet

Man får lust att alludera på Löfvéns replik

i Riksdagens slutdebatt in går

"Har ni googlat på humanism?"




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-15 16:58



Bookmark and Share


  Magica VIP
Alla länder får ju ta sitt ansvar, delat, lika. En självklarhet.
För övrigt tycker jag dock att det är lite löjligt att en politiker, oavsett vilken, säger en sån mening dock om hen sa så. Lite sandlådenivå tycker jag.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP