Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs gärna del 1 först.


svit för ditt vansinne 2

** [medan cigaretten brann ner]

sen log du det där leendet
som ger dina läppar
ett drag av pervers njutning
när ljuset or en viss vinkel
raderar ut resten av ditt ansikte

och du höll a l i c e hårt mot dina bröst
och sjöng; ordlösa sånger
medan landskapet omkring oss
långsamt försköts runt den axel
som var din mittpunkt

bländade; med motorn som en spinnande drake
mitt röda monster
och vi; strandsatta
i den algeriska öknen
utanför tidens ursinnigt hetsande puls;

fortfarande tillräckligt jagade
av tidens blodtörstiga demoner

och brinnande änglar
från nefilims fält

dagen då anklagaren föddes
ur skaparens samvetslösa tyranni

och sen ditt leende;
ditt ogudaktigt perversa leende
precis innan du sänkte tänderna
i hennes uppgivet blottade hals

och hur hennes skräckslaget
avgrundslika skrik
ekade genom natten
och hur du torterade hennes
s p ö k l i k a kvarlevor

tills ingenting återstod
än en outhärdlig pelare av rök
som en milstolpe på vår väg
västerut

som ett monument över friktionen
av dina blödande ögon
mot verklighetens finmaskiga skydsnät

och hur det skavde och brände
mot din sårigt torrspruckna hud
medan cigaretten brann ner
mellan dina fingrar
tills glöden släppte från filtret

och rullade längs dina fingrar
ner i ditt knä




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-15 17:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow