Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är havet

Du tillhör havet
Letar efter dig ibland
Du är svår att se




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 533 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-15 19:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dyk i havet, förr eller senare.. finner du det/den du söker.. Fin text, som alltid.
2018-06-19

  Stay Golden
God bless the seas we sail
2018-06-15

  Larz Gustafsson VIP
https://www.youtube.com/watch?v=okdJ4CUwn3Q

Första låten.

2018-06-15

  Whero
Tänkvärt och kärnfullt.
2018-06-15

    ej medlem längre
Love it, innehållet mycket med föredömligt få ord. Bravo..
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream