Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara tårar





om vi
du och jag
skulle

skulle vi
så skulle vi

men vi kan inte
du vill inte
och inte jag heller

men vi vill
vi vill
men vi får inte

vi vill inte
säger vi bestämt
och går ifrån varandra




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-16 04:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP