Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

springan

 

 

i fönstret

bakom: tystnad i tomt rum

 

kontur

av det sammanfattade

och vi

 

som andas morgonen,

den vackra

 

 

i detta nu

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 05:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP