Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem fan är du min underbara vän



Sen jag träffade dig
på riktigt
har ingenting annat
betydelse
betydelse
betydelse
betydelse.

Jag är inte kåt på dig
men jag vill äta upp dig.

Vad är det med dig kvinna ?

Vad är det med mig man ?

Jag vill
men vi kan inte.

Om jag ska kunna veta
vad jag vill med dig
måste du
börja
vara
arg.

Visa dig !




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-16 06:37



Bookmark and Share


  Mayssa
Måste man difinera och hitta förklaringar för sina känslor?

Var inte rädd för dina känslor, den kanske är unik ;)
2018-06-16

  Samuel L
Grrrr
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP