Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förnuftskultur

Bah!
Förnuftskultur
Vi?
Bah!
Vi kommer
med öppna
ögon gå
tillväxtens väg
ända in i vår
förnuftskulturs
undergång




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-16 08:24



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
När förnuftet är belånat
Och lånebanker styr
Till minusränta?


2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner