Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liten på jorden

Allt runtomkring en människa
Kan plockas ifrån hen.

Svepas bort i ett nafs.

Försvinna.

Skingras för vinden.

Och naken utan omgivningarnas självklara
attribut är hen bara en människa.

en vilsen liten varelse

Satt på jorden

för att söka

Utforska

Och finna sig själv.




Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP