Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söka trygghet!

Värna kropp å själ

Herren vill dig väl

var ej tom invärtes

sök å värna dig!

Levande själ!

Herran ej 

förutan!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 247 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-16 10:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fint.
2019-02-15

  ecel
Fint! Tack!
2018-09-04

  anits VIP
Så skönt att veta att det finns trygghet!
2018-07-12

  Staffan Nilsson
Fakta ger trygghet!
Därför går jag läkare och inte till handpåläggare.

2018-06-19

  SatansSon VIP
jag längtar intensivt efter himmelriket.
2018-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Det blir allt viktigare att söka och känna sig trygg i vår oroliga värld!
2018-06-18

  ResenärGenomLivet VIP
Gott att veta var tryggheten finns...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy