Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENVISHET - tanka

Björktrastar smattrar

åkerfräkeninvasion

rensning i slänten

ischiasnerven spökar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-06-18 17:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kul tanka, trots spöket...:-))
2018-06-20

  M.Eta
Björktrastarna hörs kan man minst sagt säga.Ingen skön musik till trädgårdsarbete
2018-06-19

  Rise Little One
Snygg och talande bild om en del av natur!
2018-06-19

  Petter Wingren
Energirik ögonblicksbild med ljud och smärta till tredimensionalitet.
2018-06-18

  ULJO
Ja Björktrastarna kan
2018-06-18

  DavidM VIP
Snyggt framförd sekvens. Björktrastar kan föra ett ordentligt väsen.
2018-06-18

  Marita Ohlquist VIP
Grannen har skränande skator i ett träd,
kvickroten bryr sig inte om tomtgränser, öron och rygg trivs inte!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP