Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets fotbollsmatcher

Livet påminner mycket om fotboll

-kulor i rullning i hel- och halvtid

förväntningar som ska sparkas i mål

publikens jubel för bra prestationer

straffar utdelade när man rufflat




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 11:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP