Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytt avslut

 

Ett nytt avslut

Och varje ny begynnelse 

Blir bara ett nytt substitut 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 11:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP