Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett paraplytänk att hela oss själv om vi behöver 20170722


att gå tillbaka



de stunder som gör ont minnas
möten som gav såren
men de goda även finnas
och de torkar tåren
livets svärta försvinner
torkar bort till små stänk
liksom solen alltid minner
om himlajorden
mellan sol och vattenblänk
över himlen står skrivet ett poem
så vi aldrig förlorar
hoppet och tron
vi har fått livet som gåva
och ljusets hjärta vi bär




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-16 17:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
den är fin
2023-05-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP