Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speedade Jag!

Jag kämpar verkligen, med att försöka vara Speedad!

För andra faller det sig helt naturligt, och de behöver inte anstränga sig!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger
Publicerad 2018-06-16 12:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim