Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommarepris.


Hamnspekulant

En skeppsredare i Köpenhamn

fraktade alltmera olja och malm

men när man hamnplatser hyr

blir då till slut hyran för dyr

så hans revisor sa´: "Köp en hamn!"




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 220 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-16 13:03



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Synnerligen lyckad limerick!

Att dela den danska huvudstaden i tre delar, är verkligen mycket ordklurigt och dito fyndigt!
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick