Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avskedsbrev


Under kudden,
fäst med den sista kyssen
döende gemensamma andetag

Kuvertet

” Ännu fler ord”
en suckande tanke

Efter ett
uppsprättande
och begagnade kyssar
under naglarna

är det helt tomt




Fri vers (Fri form) av Tina-sol VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-16 13:15



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört starkt och fullt av känsla!
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Tina-sol
Tina-sol VIP