Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den förlorade sonen!

Du har så rätt mamma
Numera lever jag vid fronten som kanonmat
om kriget kommer efter att jag har blivit född
vid fel tidpunkt
Så tack för det, mamma
Tvångsinkallad
Soldater och vapen överallt där alla är rädda
och nervösa och kan trycka på avskjutaren
när som helst helt iskallt
då man lätt kan bli dödad av en rikoschett
Vilket händer ibland
Så att leva här vid fronten känns både overkligt
och inte helt rätt mamma då jag är en älskare
mer än jag är en krigare
Men hälsa så gott till alla där hemma
så syns vi och hörs
Med vänlig hälsning
Den förlorade sonen…

Ken Cassel
16/6-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel