Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Verkligheten...


Under Hans öga!

Under Hans öga, Han ser dig, ser in i dig,
all den ynkedom som vi är upphovet till,
men förlåter Han oss?
Nåd och förlåtelse, vi ber, led oss på rätt
väg, håll din skyddade hand över oss, är
allt förgäves?




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-16 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje