Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avslut 3 : Glimtar Allvarets Start

 

 

 

när du äntligen lyckats stänga av datorn

efter nio månaders intensiv uppdatering

 

 

när du stillsamt cyklar ut till stranden

efter sex dygns party på soffdynorna

 

 

när du tror dig ha drömt dig räkna fram sista siffran

i livets svårlösbara ekvation

 

 

då börjar det riktiga arbetet

med att leta arton dagar i veckan

efter någon du skulle kunna vara

eller åtminstone älska

 

 

nu när junis alla gränders grindar står på trolskaste glänt

 

 

efter tolv års fängelse på låtsas

har du blivit tillräckligt fri

att besluta dig?!?

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-16 16:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP