Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Café Nell Walden i Landskrona 21 maj 2016. https://www.youtube.com/watch?v=pQ3FEYA-wHM


Och Sen Regnet

Rummet:
Stank; Av Dött Piss; Nikotin Och Billig Parfym
Snurrade Ovanför Staden; Inget Ljus; Inget Mörker
Tåget Lämnade Stationen;
Obemärkt

Rester Av Nyrakat Könshår Fastklistrat På Din Haka
Kvarlevor Av Förra Nattens Obevekliga Lustar
Dröjer Sig Kvar; På Väggarna; Mattan
Det Förbannade Taket
Gatorna Nedanför Fönstret; Målade Vita

Solen?
Sken; Fortfarande Ingen Tystnad

Hand I Hand Dök Vi
Sakta Ner/Upp I Ett Hav Av Nakna
Gatlyktor; Staden Var
Utan Ånger När Vi Passerade Raviner
Av Tomhet; Fängelsehålor
Av Separation; Skuggor Av Frånvaro

Bakom Glascontainern
Bleka Hemligheter; Utspridda
Över Trasiga Fönster; Långsamt
Smeker Du Dig Själv

Till Utplåning

Bländande Röda Fläckar
Framför Dina Ögon
Hemliga Stjärnor
Ihåligt Stirrande Blickar
Utplåning I Din Handflata

Tåget Lämnade Stationen; Tomt Och Till Fots


Och Sen Regnet

Tio Minuter Innan

Inte Ett Ljud

Eldarna
Dog Ut När Vi Passerade De Förbundna Fönstren
Ännu Mer Nikotin Och Billigt Vin Under Bron
Bruden Stod I Vattnet Och Grät
O/Betydlig

Vi Hade Ingen Användning För Henne Längre
Så Vi Drog; Som Ett Rött Tåg; Genom/Till/Från

Slutet På En Natt

Början På En Ny




Fri vers (Fri form) av The Red Crow
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-16 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Red Crow
The Red Crow