Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I SJÄLVA LIVET

 

Till slut

var åren gångna

 

obetydligt begagnade

av det som betytt mest

 

alltid betytt mest

 

trots att allt

och ingenting hände

 

många hinder

stod i vägen

 

i själva livet

medan åren gick

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-06-16 17:24



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa tänk vad åren går. fint fångat här. Och precis som du skriver så händer allt och ingenting. Bra!!!
2018-06-19

    Dan Myrbeck
Jaa, det enda man kan vara helt säker på, är väl att tiden går..
2018-06-18

  ULJO
Väl skadat , melakoliskt
2018-06-18

  M.Eta
Åren rullar på antingen det händer något eller inte. Man får försöka komma ihåg de bästa stunderna.
2018-06-17

  Lars Hedlin
Lite sorgsna men fina ord!
2018-06-17

  Petter Wingren
"Till slut
var åren gångna
obetydligt begagnade
av det som betytt mest"
imponerande öppning i sin enkelhet, påminner mig o hur viktig inledningen ör.

2018-06-17

  Blomma-Stjärna VIP
alla dessa dagar medan vi väntade på något särskilt - var livet!
tänkvärt, ja!
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Fina, lite vemodiga tankar om livet vi lever...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP