Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är inte din.

Jag är inte din att äga,
ej din att definiera.
Det finns inget att överväga,
sluta försök diktera.




Bunden vers (Rim) av sehnsucht
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-16 17:41



Bookmark and Share


  Stay Golden
*Girlpower
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

sehnsucht
sehnsucht