Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grantoppar


grantoppar
spetsar dimbankarna
jag fyller kåsan




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-06-16 17:50



Bookmark and Share


  Rosmarin
vad snygg, vilken bild som tonar fram!
2018-06-28

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker bild.
2018-06-18

  Larz Gustafsson VIP
"Rebel without a cause" - "Rebell utan kåsa".
2018-06-17

  ResenärGenomLivet VIP
Som en vacker tavla...så fint...
2018-06-16

  lodjuret/seglare VIP
Där växer berg och lavar, björk sig böjer och savar, gran vid tall och tall vid ask, så synar åter blick patrask, så njuter stadsbon sig pladask, dricker naturen till om vinter stavar.
2018-06-16

  Nanna X
Norrlandsbild?
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP