Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MUSIK FÖR DEGENERERADE

musik för degenererade

musik för lobotomerade

musik för manipulerade

musik för ointresserade

musik för alla dresserade

 

en industri spyr ut

och lägger allt sitt krut

på dessa substitut

man fyller sina valv

och dansar runt en kalv

men bävar för ett skalv

 

 

fabriken ytlighet

som spottar fram syntet

och elasticitet

produkten ger profit

berusar folk som sprit

ett "liv" på boogie street

 

 

LARZ GUSTAFSSON 16/6 2018

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2018-06-16 18:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP