Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


20170816 Eget foto


tack älskade uggla



älskade uggla
håller dina ord mot min kind
känner du det kittlar på din näsa
är det mitt näsvisa finger

blåser blomknoppar över till dig

du är fantastisk

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-16 22:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ack du är mest kram<3
oroar mig du inte kan vara ute och röra dig.
2022-08-01

  morgonstjärna VIP
mest fantastisk är du kram<3
2021-08-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP