Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eufori

Eufori
Konfetti regnar
över hudens kunskapsfält
Tillbe naturen
Drick konstens näringslösning
Var nytänkande
Nyälskande
Ödmjuk
Svårtydda tecken men ändå...
Du lever




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-16 20:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tillber inte skapelsen utan Skaparen. Han är Den Ende som är värdig tillbedjan.
Inför Hans ansikte är glädje tillfyllest.
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP