Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fördunklad

Det finns dom som du
som finns
men ändå inte
längre finns
som liksom suddats ut
Fördunklats

Där och här men ändå inte
skuggad som i dimma
dold i det dunkla
Fördunklad

En gång var du
självklarhet tillit
i en tid stod du klar
inte som nu
tidlöst fördunklad




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kungsfågeln
Läst 411 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-16 21:27



Bookmark and Share


  TT
Kan bara häpna över hur väl formulerad denna text är. Och hur jag har låtit den ligga oläst så länge. Berör mig. Bra!!!
2018-07-30

  Lars Hedlin
Mycket bra skrivit!
2018-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Kungsfågeln
Kungsfågeln