Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min lilla text ''Just nu ... och för alltid'' berör lite olika ... men försöker i detta flöde få fler att tänka efter en gång till ...


Förlåt för min lilla skräckis ...

Förunderligt egentligen det är ... 

Kan säga att jag vill knulla dig 
eller älska med dig 

Jag kan be dig gå ut och äta middag med mig 
eller åka på semester med dig 

Jag kan till och med säga att
- Jag Älskar Dig ... 

Men!!! Säger man till någon 

- Jag behöver dig! 

Då drar sig de allra flesta tillbaka 
som om de vore skräckslagna 
inför det allvar dessa ord förmedlar ... 

- Ord som talar om att allt inte bara är en lek för stunden ... 

Utan att man behöver någon på riktigt! 

Likväl tror jag på såväl människan som kärleken ... 

Om än jag kanske tror mer på Kärleken ... 

 

___________________________
Publicerad tidigare här i februari 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-16 23:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP