Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viljorna ändrar sig

 

En dag vaknar man
och man är inte densamme
som kvällen innan.

När man man går och lägger sig
är man en person
helt plötsligt när man
vaknar nästa dag
är man någon annan.

Viljorna ändrar sig
man har en vilja en dag
en annan vilja nästa dag
olika antal har man också
ibland har man en vilja
ibland har man flera viljor.

 

 

 

Copyright by: Arnela Arre Kurbegovic

(2018 - 06 - 16)




Fri vers av Arnela
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-16 22:04



Bookmark and Share


  HenrysDotter
Ja ibland känner man inte igen sig själv...
2018-06-17

  Valter Örn VIP
bättre vara stark med en viljeinriktning ...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Arnela
Arnela